Bijna elke zeiler is ooit in de Optimist begonnen. Voor de jongste deelnemers starten we spelenderwijs, voor gevorderden hebben we voldoende uitdaging.

Lees meer

Deze opvolger van de Open Bic, de Open Skiff,  is een uitdagende boot. Je gaat voor je CWO gevorderd (3) jeugd zwaardboot. Je moet nu echt aan de bak, zelfs als je al CWO gevorderd (3) hebt gehaald in een Optimist is dit een uitdaging.

Lees meer

Samen op de boot, dat is even wennen. Ga jij aan de fok? Je gaat voor je CWO diploma jeugdzeilen 2 mans.

Lees meer

In de zwaardbootgroep ga je voor je eerste "volwassenen" diploma maar we zorgen natuurlijk voor genoeg plezier. Voor de beginners is het vaak even aanpoten. De gevorderden kunnen zich met genakker, trapeze en hangbanden helemaal uitleven.

Lees meer

Windsurfen is nog steeds heel populair. Zien we jou dit jaar ook in plane over het Veluwemeer gaan? Je gaat voor je CWO dipoloma surfen. Misschien leer je ook al je eerste trucjes op de plank.

Lees meer

Wedstrijdzeilen zit in het DNA van De Randmeren. Teams van de zeilschool hebben nationaal en internationaal bij de top gevaren. Maar wedstrijdzeilen gaat over meer dan de top halen, we investeren in de breedte. Wij vinden dat je van zeilen heel eenvoudig je sport moet kunnen maken. Bij De Randmeren kan je als starten met wedstrijdzeilen als je nog niet eens een eigen boot hebt.

Lees meer

CWO zeilschool voor jeugd

Haal je CWO diploma

Bij de CWO zeilschool voor jeugd van De Randmeren haal je je CWO diploma in de Optimist, O'pen Skiff, Topaz Uno, Topaz Vibe of op de surfplank. Al je vorderingen worden bijgehouden in het online systeem van CWO het watersportpaspoort. In het watersportpaspoort vind je al je vorderingen en diploma's voortaan online.

 

CWO zeilschool voor jeugd met hier een groepje Optimisten

Voor beginners en gevorderden

Bij De Randmeren hebben we een uniek programma om beginners met vertrouwen kennis te laten maken met het zeilen. De jongste deelnemers starten spelenderwijs in de Optimist . Als je al wat zeilervaring hebt hebben we voldoende uitdaging. Bijna al onze instructeurs zijn naast CWO instructeur ook wedstrijdzeiler, technisch zijn onze instructeurs dus op een zeer hoog niveau. Natuurlijk verliezen wij ook de fun factor niet uit het oog. Een zeilweek bij De Randmeren sluit altijd aan bij de verwachting van de zeiler of je nou een gezelligheidszeiler bent of later wereldkampioen wil worden, wij zorgen voor uitdaging!

Het programma van je zeilweek

Wij vinden het fijn om met uitgeruste deelnemers te werken bij ons slaap je dus gewoon thuis of je maakt je eigen zeilkamp door met je ouders of opa en oma op de camping te verblijven. Van maandag tot en met vrijdag ben je dagelijks van 9:00 uur tot 17:00 uur op en rond het water actief. We gaan zelfs een keer lunchen op een eiland! Gedurende de week oefen je voor je CWO diploma en behandelen we ook de theorie. Ken jij alle knopen al?

Bij de CWO zeilschool voor jeugd van De Randmeren sluiten we de week af met een zeilshow voor je familie en vrienden, nu mag je alles laten zien wat je geleerd hebt in de zeilweek. We sluiten af met het uitreiken van de vorderingenstaten en diploma's

Zeilen na de zomervakantie

Ook na de zomervakantie kan je bij de CWO zeilschool voor jeugd van De Randmeren terecht om te blijven zeilen. Zo hebben we de jaarlijkse Randmeren Cup. Word jij de kampioen van dit zeiljaar? Geef je dan op voor de Randmeren CUP.

Heb je nog geen genoeg van het zeilen? In de herfstvakantie organiseren we onze CWO3 trainingsweek. Het is vaak pittig weer en dat is natuurlijk waar je voor CWO3 voor gaat.

 

Boek direct online

nl_NLNederlands