Zeillessen in de Open BIC: raspaardje voor de jeugd

Je CWO II diploma Eenmanszeilen al binnen? Haal dan je volgende diploma in de Open Bic, het raspaardje van de opleiding. In de banden hangen, sturen met de joystick en veel sneller dan de Optimist: dé uitdaging voor iedere jonge zeiler. In de cursus  leer je omslaan (en de boot weer rechtop trekken), joystick sturen, wedstrijd varen en als de wind het toestaat planeren. Ook is de open Bic de perfecte opstap naar het jeugdzeilen 2 mans of zwaardbootzeilen: de volgende stap in je zeilcarrière.

 

Het cursusprogramma van de Open Bic:

Jaarlijks biedt onze zeilschool een gevarieerd cursusprogramma aan:

  • 5-daagse cursussen in de mei- en zomervakantie
  • seizoenscursussen op zaterdagochtend of zondagochtend
  • meerdaagse cursussen in het Hemelvaart- en Pinksterweekend
  • gratis kennismakingslessen in het Paasweekend

 

Cursusinformatie:

zeillessen in de Open BICHet is mogelijk om meerdaagse cursussen te boeken, hieribj kan je tussen 8:30 en 10:00 uur gebracht worden, tussen 17 en 18 uur is het ophalen. Wij zorgen voor een actief programma van 8:30 tot 18:00 uur. Er is tussen de middag een lekkere lunch. De cursisten slapen vervolgens in de eigen vertrouwde omgeving: thuis of samen met de (groot)ouders in een van de verblijfsmogelijkheden van Molecaten Park Flevostrand of Landal. De volgende dag staan ze weer fris en uitgerust aan de start. Ook bij de Open Bic wordt in groepen van maximaal 7 cursisten gelest. Bij fris weer is er voor alle cursisten een wetsuit beschikbaar. Geniet van de uitdagende zeillessen van onze zeilschool.

Vakantieverblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer
Verblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer in combinatie met de les- en huurmogelijkheden van De Randmeren: dé ideale basis voor een watersportvakantie voor het hele gezin. vakantieverblijf voor de ideale watersportvakantie De kinderen op zeilcursus en de ouders zelfstandig met een huurboot van De Randmeren het water op. Omdat alle cursussen voor volwassenen en jeugd synchroon lopen, kunnen bovendien ook de ouders op zeilles op een Polyvalk, Fox 22 of op ons kajuitjacht, een Catalina 320.

Meer info over de verschillende verblijfsmogelijkheden rondom onze zeilschool? Kijk ook eens bij Vakantieverblijf

Zeilles op de Open Bic

Bekijk alle cursussen en boek online

Lengte:                           2,75 m
Breedte:                         1,20 m
Gewicht:                        45 kg
Zeiloppervlak:             4,5 m2

nl_NLNederlands