Windsurfen bij zeilschool De Randmeren

Ben je uitgeleerd in de zeilboot of wil je gewoon liever surfen? Kom dan naar onze surfschool. Je instructeur leert je snel de basis- en vaarhouding. Je vaart al binnen een dag. Dankzij de stabiele startersplanken is surfen bij De Randmeren heel laagdrempelig. We hebben natuurlijk voor iedereen een passende zeilmaat. Bij fris weer is er voor alle cursisten een wetsuit beschikbaar.

 

Windsurf cursusprogramma

Jaarlijks biedt De Randmeren een gevarieerd cursusprogramma aan:

  • 5-daagse cursussen in de mei- en zomervakantie
  • seizoenscursussen op zaterdagochtend of zondagochtend
  • meerdaagse cursussen in het Hemelvaart- en Pinksterweekend
  • gratis kennismakingslessen in het Paasweekend

 

Informatie over het windsurfen

Bij meerdaagse cursussen wordt er toegewerkt naar landelijke erkende CWO diploma’s:
CWO I:     Je leert de basis. Je kan optuigen, aftuigen, eenvoudige zeiltrim, het tuig en board in het water leggen, het zeil ophalen, basishouding, vaarhouding, overstag, gijpen en de noodstop.
CWO II:   Je leert nu alles beter en zelfstandig uitvoeren en je eerste meters planeren. Wie maakt de coolste trick?
CWO III: Nu kun je echt aan de bak: Planeren, trapeze varen, nog meer tricks, voetbanden, powergijp en misschien wel je eerste sprong.

De cursisten slapen in de eigen vertrouwde omgeving: thuis of samen met de ouders in een van de verblijfsmogelijkheden van Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer. De volgende dag staan ze weer fris en uitgerust aan de start. Oudere cursisten kunnen ook zelfstandig op ons terrein kamperen. Neem daarvoor contact met ons op via 06-23515674 of info@derandmeren.nl.

Vakantieverblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer
Verblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer in combinatie met de les- en huurmogelijkheden van De Randmeren: dé ideale basis voor een watersportvakantie voor het hele gezin.  De kinderen op zeilcursus en de ouders zelfstandig met een huurboot van De Randmeren het water op. Omdat alle cursussen voor volwassenen en jeugd synchroon lopen, kunnen bovendien ook de ouders op zeilles op een Polyvalk, Fox 22 of op ons kajuitjacht, een Catalina 320.

Meer info over de verschillende verblijfsmogelijkheden rondom onze zeilschool? Kijk ook eens bij Vakantieverblijf

 

 

 

 

 

 

Start board

Bekijk alle cursussen en boek online

nl_NLNederlands