Topaz Uno: dé opstap naar de zwaardboten

De Topaz Uno is de perfecte boot om je start te maken met het zwaardbootzeilen: het zeilen wordt wat serieuzer maar wel in een plezierige context. Zo kun je lekker om slaan,  je zeiltechniek aanscherpen, de competitie aangaan met de rest van je groep en helemaal vertrouwd raken met je boot en het water. Ook als het stevig waait. In deze boot leer je alles wat je nodig hebt om over te stappen naar de zwaardboot I of II mans. Niet eerder in een Optimist gezeild? Geen punt. Met de Topaz haak je gemakkelijk aan.

Cursusprogramma
In 2018 biedt De Randmeren een gevarieerd cursusprogramma aan:

  • 5-daagse cursussen in de mei- en zomervakantie
  • seizoenscursussen op zaterdagochtend of zondagochtend
  • meerdaagse cursussen in het Hemelvaart- en Pinksterweekend
  • gratis kennismakingslessen in het Paasweekend

 

Cursusinfo
Bij meerdaagse cursussen wordt er gelest van 9 – 17 uur. Wij verzorgen een lekkere lunch.  De cursisten slapen vervolgens in de eigen vertrouwde omgeving: thuis of samen met de (groot)ouders in een van de verblijfsmogelijkheden van Molecaten Park Flevostrand of Landal.  De volgende dag staan ze  weer fris en uitgerust aan de start. Er is een flinke groep cursisten op de locatie, we lessen echter in kleine groepen van 7 kinderen met een gediplomeerde instructeur en begeleidingsboot. Bij fris weer is er voor alle cursisten een wetsuit beschikbaar.

Vakantieverblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer
Verblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer in combinatie met de les- en huurmogelijkheden van De Randmeren: dé ideale basis voor een watersportvakantie voor het hele gezin.  De kinderen op zeilcursus en de ouders zelfstandig met een huurboot van De Randmeren het water op. Omdat alle cursussen voor volwassenen en jeugd synchroon lopen, kunnen bovendien ook de ouders op zeilles op een Polyvalk, Fox 22 of op ons kajuitjacht, een Catalina 320.

Meer info over de verschillende verblijfsmogelijkheden rondom onze zeilschool? Kijk ook eens bij Vakantieverblijf

Bekijk alle cursussen en boek online

Lengte:                           3,86 m
Breedte:                         1,45 m
Gewicht:                         60 kg
Grootzeil:                       5,7 m2
Fok                                  1,7 m2