Argo

We starten in de RS Feva. Deze kleine zwaardboot is voorzien van grootzeil, fok en genaker. De boot is ideaal om het zwaardboot zeilen te leren. Na de RS Feva stap je in de Topaz Argo, het vlaggenschip van onze zwaardboot vloot. Alle aspecten van het (wedstrijd)zeilen komen aan bod: tactiek, behendigheid, samenwerking en organisatie binnen de boot en natuurlijk zeilen met een super uitdagende genaker. Met de zwaardbootdiploma’s op zak ben je een echte zeiler geworden: je bent klaar voor het wedstrijdzeilen! Natuurlijk kan je ook je grenzen verleggen en op de windsurfplank stappen.

Cursusprogramma
ook voor het zwaardboot zeilen biedt De Randmeren jaarlijks een gevarieerd cursusprogramma aan:

  • 5-daagse cursussen in de mei- en zomervakantie
  • seizoenscursussen op zaterdagochtend of zondagochtend
  • meerdaagse cursussen in het Hemelvaart- en Pinksterweekend
  • gratis kennismakingslessen in het Paasweekend

Cursusinfo
Bij meerdaagse cursussen kan je tussen 8:30 en 10:00 uur gebracht worden, tussen 17 en 18 uur is het ophalen. Wij zorgen voor een actief programma van 8:30 tot 18:00 uur. Er is tussen de middag een lekkere lunch. De cursisten slapen vervolgens in de eigen  omgeving: thuis of bij de ouders in een van de verblijfsmogelijkheden van Molecaten Park Flevostrand of Landal. Oudere cursisten kunnen ook zelfstandig op ons terrein kamperen. Neem daarvoor contact met ons op via 06-23515674 of info@derandmeren.nl.

Vakantieverblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer
Verblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer in combinatie met de les- en huurmogelijkheden van De Randmeren: dé ideale basis voor een watersportvakantie voor het hele gezin. De kinderen op zeilcursus en de ouders zelfstandig met een huurboot van De Randmeren het water op. Omdat alle cursussen voor volwassenen en jeugd synchroon lopen, kunnen bovendien ook de ouders op zeilles op een Polyvalk, Fox 22 of op ons kajuitjacht, een Catalina 320.

Meer info over de verschillende verblijfsmogelijkheden rondom onze zeilschool? Kijk ook eens bij Vakantieverblijf

Bekijk alle cursussen en boek online

Lengte:                   4,40 m
Breedte:                 1,85 m
Diepgang:              0,90 m
Gewicht:                 110 kg
Groot zeil:              8,12 m2
Fok:                         3,30 m2