Argo

Zeilen, Dolfinarium, Harderwijk, Derandmeren, Topas ArgoTeamwork is nodig bij het lessen in de Topaz Argo, ons vlaggenschip van onze zwaardboot vloot. De boot bij uitstek om je lescarrière mee af te sluiten met het diploma zwaardboot tweemans zeilen. Alle aspecten van het (wedstrijd)zeilen komen aan boot: tactiek, behendigheid, samenwerking en organisatie binnen de boot en natuurlijk zeilen met een super uitdagende genaker. Met de Argo is je opleidingstraject afgerond: je bent klaar voor het wedstrijdcircuit!

Cursusprogramma
ook voor het zwaardboot zeilen biedt De Randmeren in 2018 een gevarieerd cursusprogramma aan:

  • 5-daagse cursussen in de mei- en zomervakantie
  • seizoenscursussen op zaterdagochtend of zondagochtend
  • meerdaagse cursussen in het Hemelvaart- en Pinksterweekend
  • gratis kennismakingslessen in het Paasweekend

Cursusinfo
Bij meerdaagse cursussen wordt er gelest van 9 – 17 uur. Wij verzorgen een lekkere lunch.  De cursisten slapen vervolgens in de eigen  omgeving: thuis of bij de ouders in een van de verblijfsmogelijkheden van Molecaten Park Flevostrand of Landal. Oudere cursisten kunnen ook zelfstandig op ons terrein kamperen. Neem daarvoor contact met ons op via 06-23515674 of info@derandmeren.nl.

Vakantieverblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer
Verblijf op Molecaten Park Flevostrand of Landal Waterparc Veluwemeer in combinatie met de les- en huurmogelijkheden van De Randmeren: dé ideale basis voor een watersportvakantie voor het hele gezin.  De kinderen op zeilcursus en de ouders zelfstandig met een huurboot van De Randmeren het water op. Omdat alle cursussen voor volwassenen en jeugd synchroon lopen, kunnen bovendien ook de ouders op zeilles op een Polyvalk, Fox 22 of op ons kajuitjacht, een Catalina 320.

Meer info over de verschillende verblijfsmogelijkheden rondom onze zeilschool? Kijk ook eens bij Vakantieverblijf

Bekijk alle cursussen en boek online

Lengte:                   4,40 m
Breedte:                 1,85 m
Diepgang:              0,90 m
Gewicht:                 110 kg
Groot zeil:              8,12 m2
Fok:                         3,30 m2