sample-image-006

Zeilclub Harderwijk

Wordt lid van onze Sailing Club en kom wekelijks zeilen zonder zorgen, altijd een boot en een zeilmaatje paraat! Voor slechts 15 euro per maand.

e4e7058c6bae7a06213bd1b84c365751

Kosten zeil club

De kosten voor het lidmaatschap van onze Sailing Club worden via een incasso machtiging vanaf de eerste maand van inschrijven van je rekening afgeschreven. Het lidmaatschap is voor 1 jaar en daarna maandelijks opzegbaar en bedraagt 15 euro per maand.

 

IMG-20230508-WA0012 (1)

De zeilers club: Elke week zeilen, altijd zeilmaatjes!

De Social Saling Club is de oplossing voor veel zeilers. Je kan voor 15 euro per maand twee keer per week zeilen en je hoeft nooit meer achter een zeilmaatje aan te bellen. Bij de Social Sailing Club stap je met je clubleden aan boord van een Polyvalk maar als de Fox 22 of Aira beschikbaar zijn mogen deze ook mee. Af en toe gaat ook ons Skûtsje De Goede Verwachting mee het water op. Van april tot september varen we op de dinsdag- en donderdagavonden en in oktober verschuiven we het clubmoment naar de zaterdagochtend. Samen maken we de indeling voor de boten. Je mag hier natuurlijk altijd je voorkeur aangeven. Het aanbod van boten kan wekelijks variëren, er is altijd genoeg plek voor iedereen.

Sailing Club: dagen en tijden

Wanneer kan jij gaan genieten van de zeilclub op het Veluwemeer? Je leest het hier:

Van april tot september varen we op de dinsdag- en donderdagavonden van 19:00 tot 21:00 uur. Inloop vanaf 18:45 uur. In oktober verschuiven we het clubmoment naar de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Inloop vanaf 9:45 uur.

Voor- en achteraf staat er koffie, thee of een ander drankje voor je klaar. Drankjes kosten €1.50 per stuk en zijn verkrijgbaar met een consumptiebon.

Zeilen op het Veluwemeer

Altijd een zeilmaatje

Je kent het wel, je wil gaan zeilen maar wie kan er mee? Bij De Social Sailing Club zijn er altijd zeilmaatjes. Je hoeft dus nooit in je ééntje te zeilen.

Voordeliger dan huren

Voor € 15,- per maand ben je lid van de zeilclub. Je kan elke dinsdag- en of donderdagavond komen zeilen en het hele jaar meedoen aan leuke activiteiten.

Dubbel veel voordeel

Als zeilclub lid, heb je dubbel voordeel. Je maakt niet alleen veel ervaringsuren, maar boekt ook je zeillessen en vaarbewijslessen met 10% korting.

Nog niet ervaren genoeg?

Meedoen met de Sailing Club kan als je genoeg ervaring hebt (CWO 1). Als je dat nog niet hebt kan je het eenvoudig halen. Wij hebben een 6 lessen pakket met 'CWO basis' diplomagarantie.

Korting op boothuur

Wil jij naast het clubzeilen gewoon even lekker een bootje pakken? Leden van de Social Sailing Club krijgen 10% korting op de huur van zeilboten bij De Randmeren.

Wij varen de winter door

Weet je dat het echt zonde is om in de winter thuis te blijven. Het water is prachtig! En kou? Daar kan je je op kleden. Wij organiseren wedstrijden en wintertochten als clublid doe je natuurlijk gratis mee!

Lekker meters maken

Door lid te worden van onze zeilclub krijg jij de mogelijkheid om meters te maken op het water. Super fijn om zo al je zeilervaring op peil te houden.

Sailing Club elke week zeilen

Zeilclub bij Harderwijk: Hoe werkt het?

Bij de Sailing Club in Biddinghuizen vlak bij Harderwijk kan je lid worden als jij over de basisvaardigheden van het zeilen beschikt. Ben je nog onvoldoende vaardig, boek dan eerst zeillessen.

Je wordt lid via een inschrijfformulier. Nadat je hebt ingeschreven ontvang je een mail met aanvullende informatie. Je kan vanaf dan direct meedoen en gaan genieten op het water.

Alle leden hebben een account op de app Spond. Via Spond informeren we over evenementen, communiceren we het weerbericht en kunnen leden zich af- en aanmelden voor de zeilavonden (of ochtenden als het de winterperiode betreft). Ook kan er in Spond informatie gedeeld worden zoals leuke foto’s.

De leukste zeilclub bij Harderwijk!

Geen zorgen als je op zoek bent naar een zeilmaatje, want wij hebben er meerdere voor jou! Onze boten liggen klaar om te gaan zeilen en met een groep op het water te genieten. Bij ons kun je zeilen net zoals bij een sportclub, waarbij je niet alleen plezier hebt maar ook nog eens nieuwe mensen leert kennen. Betaal maandelijks een vast bedrag en kom wekelijks zeilen.

Op de pagina ‘zeilmaatje gezocht‘ lees je leuke verhalen over de Sailing Club. De clubleden vertellen hier over hun zeilavonden.

Meer nieuws
Open dag 2024: 20 april
Sailing Club

Open dag 2024: 20 april

zaterdag 20 april Kom jij ook gezellig langs op de open dag? Tijdens onze open dag openen we officieel het nieuwe...

Nieuwsbrief Sailing Club
Altijd een zeilmaatje

Nieuwsbrief Sailing Club

Altijd een zeilmaatje! We zitten midden in de winter, maar we gaan lekker door. Super leuk om te zien dat een vast...

Nieuwsbrief Sailing Club
zeilen zonder zorgen bij de sailing club

Nieuwsbrief Sailing Club

Zeilen zonder zorgen: laagseizoen 2023. De zomer zit er weer op. In dit nieuwsbericht lees je alles over de Sailing...