Groepslessen

Les op vooraf vastgestelde tijden. Mogelijkheden op donderdagavond, zaterdag en zondagochtend en Hemelvaart, Pinksteren en vakanties.

Strippenkaart

Lessen op donderdagavond, zaterdag en zondagochtend. Flexibel in te plannen. Maximaal 3 cursisten op de boot. 

Privéles

De meest efficiënte manier van lessen. Flexibel in te plannen. 

Lessen voor gevorderden

Ook voor de gevorderde zeiler hebben wij voldoende uitdaging. Onze Pro-instructeurs leren u alles over Spinnakeren, boat handling, team, trim, manoeuvreren, starten, zwaar weer zeilen en navigeren. 

Foilen

Foilen is de toekomst. Onze Flo1 is de boot om deze nieuwe tak van zeilen te ondekken! Easy foiling.

Kajuit zeilen

Grote boten varen op klein en groot water! Start op de vertrouwde Randmeren en ga met ons op reis naar.... 

Les bij de randmeren

Wij geven les in de Fox22. De Fox is een modern getuigde zeilboot met uitstekende zeileigenschappen. Door het slimme ontwerp geeft de Fox veel comfort voor de zeiler. Onze moderne lesmethoden in combinatie met deze boot hebben al veel cursisten omgetoverd in echte watersporters.

Wij geven in de consumentenlijn les op CWO niveau 1 t/m 3. Voor hogere niveau’s en bijvoorbeeld wedstrijdtraining kunt u via de priveles module een afspraak maken.

Al onze lessen worden gegeven de CWO erkende instructeurs. Voor groepslessen en strippenkaartlessen zijn dit niveau 2 en 3 opgeleide instructeurs. Onze privélessen worden gegeven door niveau 4 instructeurs. Voor meer informatie over CWO en de verschillende instructeurs diploma’s gaat u naar www.cwo.nl