Sailing Club zonsondergang

Zeilen zonder zorgen

Zeilen zonder zorgen is voor veel mensen een droom. Geen hoge kosten voor een boot, geen gedoe met onderhoud en geen stress om steeds een maatje te regelen. Maar hoe kan dit gerealiseerd worden? De Randmeren biedt de oplossing: het zeilabonnement!

Zeilmaatjes zeilen in de zonsondergang

Zeilabonnement: De Sailing Club

Met ons zeilabonnement hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van een boot. Je kunt namelijk gebruik maken van onze boten die in perfecte staat verkeren. Het onderhoud wordt door ons gedaan, dus daar heb je ook geen omkijken naar. Zo kun je zorgeloos genieten van het zeilen.

Daarnaast hoef je niet steeds een maatje te regelen. Bij ons zeil je namelijk in een groep gezellige zeilers van verschillende niveau’s. Zo kun je nieuwe mensen ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

En wat nog mooier is, je kunt door de verschillende niveau’s van onze clubleden en door het maken van zeilmeters, veel ervaring opdoen. Daarnaast staan onze ervaren instructeurs klaar om je te helpen en tips te geven. En als je nog meer wilt leren, krijg je 10% korting op onze cursussen en verhuur.

Sailing Club, zeilen in de winter

Zeilen zonder zorgen: zo werkt het!

Met een zeilabonnement bij De Randmeren vlak bij Harderwijk heeft iedereen de mogelijkheid om te genieten van het zeilen. Wij maken het zeilen graag toegankelijk voor iedereen, ongeacht ervaring of budget. Het enige wat we van je vragen is dat je basis vaardig bent in het zeilen. Heb je nog geen zeilervaring, neem dan eerst zeillessen.

Je wordt, voor minimaal een jaar, lid voor slechts 15 euro per maand en kan hiervoor wekelijks zeilen op de dinsdag- en donderdagavond. In het laagseizoen wordt er gezeild op de zaterdagochtend.

Via een eenvoudige app, kan je je aan- en afmelden voor het zeilen en houden we je op de hoogte van het weer en/ of leuke evenementen.

Meer nieuws
Open dag 2024: 20 april
Sailing Club

Open dag 2024: 20 april

zaterdag 20 april Kom jij ook gezellig langs op de open dag? Tijdens onze open dag openen we officieel het nieuwe...

Nieuwsbrief Sailing Club
Altijd een zeilmaatje

Nieuwsbrief Sailing Club

Altijd een zeilmaatje! We zitten midden in de winter, maar we gaan lekker door. Super leuk om te zien dat een vast...

Nieuwsbrief Sailing Club
zeilen zonder zorgen bij de sailing club

Nieuwsbrief Sailing Club

Zeilen zonder zorgen: laagseizoen 2023. De zomer zit er weer op. In dit nieuwsbericht lees je alles over de Sailing...