Zeilkamp midden nederland: leer zeilen

Zeilkamp Veluwemeer

Beleef het leukste en gezelligste zeilkamp in Flevoland. Kom zeilen bij De Randmeren. Centraal gelegen in Midden Nederland aan het prachtige Veluwemeer.

Locatie aan het Veluwemeer

Zeilkamp Harderwijk: aan het Veluwemeer

Onze locatie is gelegen op het Molecaten Park Flevostrand waar we beschikken over een grote loods en een mooi strand. Het Veluwemeer is een prachtig meer gelegen in Midden-Nederland. Het heeft veel te bieden voor zeilers van alle niveaus. Het meer is groot genoeg om te verkennen, maar niet zo groot dat het overweldigend is. Een super fijne plek dus voor jouw kind om op kamp te gaan!

Is jouw kind op zeilkamp dan is dit een mooie mogelijkheid om de omgeving te gaan verkennen of om ook zelf het water op te gaan. Huur bijvoorbeeld een boot of neem een zeilles.

Molecaten Park Flevostrand

Zeilkamp aan het Veluwemeer: tips voor achterblijvende ouders

Het zeilkamp aan het Veluwemeer is een fantastische plek voor jongeren om hun zeilvaardigheden te verbeteren. Het kamp is gemakkelijk bereikbaar en ligt vlak bij Harderwijk, in het hart van Flevoland.

Voor ouders die niet meegaan, zijn er ook leuke activiteiten in de omgeving van Harderwijk. Zo kunnen zij genieten van de mooie natuur of een bezoek brengen aan het Dolfinarium.

Voor deelnemers die willen blijven overnachten, zijn er verschillende mogelijkheden op Molecaten Park Flevostrand. Dit park biedt comfortabele accommodaties en activiteiten voor het hele gezin. Hierdoor kunnen ouders en broertjes of zusjes van de deelnemers ook genieten van een leuke vakantie terwijl de jongeren hun zeilvaardigheden verbeteren.

Kortom, het zeilkamp aan het Veluwemeer is een geweldige optie voor jongeren die hun zeilvaardigheden willen verbeteren, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke vakantie in de buurt van Harderwijk. Met gemakkelijke toegang tot het Veluwemeer en tal van activiteiten in de omgeving, is dit zeilkamp een ervaring die je niet wilt missen!

Zeilkamp Veluwemeer, leer zeilen

Zeilkamp Flevoland: voor beginners en gevorderden

Een zeilkamp bij De Randmeren in Midden Nederland is ideaal voor beginnende zeilers en biedt een uitstekende basis om het zeilen onder de knie te krijgen. Maar wij vergeten de ervaren zeilers zeker niet. Onze ervaren CWO gecertificeerde instructeurs kunnen gevorderde zeilers goed uitdagen! Tijdens dit zeilkamp leert jouw kind niet alleen zeilen, maar beleeft je kind vooral ook veel gezelligheid en avonturen. Een zeilkamp om niet snel te vergeten!

Lees meer over zeilkamp bij Harderwijk

Wil je meer lezen over zeilkamp bij De Randmeren, bekijk dan ook eens onze andere pagina’s. Zo vertellen we op de pagina ‘zeilweek‘ meer over hoe een week eruit ziet en over het draaien van een alternatief programma. Of bekijk onze pagina ‘zeilkamp‘ waarin ook veelgestelde vragen worden beantwoord. Mocht je er niet uitkomen of blijven er vragen over. Bel ons gerust even op of stuur een mail. Wij helpen je graag!

Meer nieuws
Zeilkamp kortingsactie
Zeilschool-De-Randmeren-Molecaten-Park-Flevostrand-07-zeilles-Optimist

Zeilkamp kortingsactie

December = korting! Kom zomervakantie vieren bij De Randmeren Jouw kind beleeft tijdens een zeilkamp bij ons altijd...

Herfstweek zeilen
zeilweek in de herfst

Herfstweek zeilen

Herfstweek zeilen De tweede herfstweek zeilen is weer van start gegaan. We zeilen deze week met cursisten én...

De herfstweek is begonnen!
zeilinstructeur

De herfstweek is begonnen!

De herfstvakantie is weer begonnen en er wordt dus lekker gezeild bij De Randmeren. We zeilen deze week met cursisten...