jeugdzeilen 19

Zeilkamp bij Harderwijk

Kom jij op zeilkamp bij De Randmeren? Of je nou elke dag gebracht en gehaald wordt of lekker met je ouders of opa en oma op de camping verblijft, wij maken er een topweek van!

Geen slapeloze nachten, maar een zeilkamp vol met energie!

Kies een zeilkamp

zeilkamp Optimist
jeugdzeilen 7
Zeilkamp O’pen Skiff
Open bic
zeilkamp Topaz Uno
IMG-20230426-WA0040 (1)
Zeilkamp Zwaardboot
jeugdzeilen-zwaardboot
zeilkamp windsurfen
jeugdzeilen-windsurfen
Bootkeuze
help mij kiezen
sample-image-013

Zeilkamp bij De Randmeren: alle ins & outs

Tijdens een zeilkamp bij Harderwijk in Biddinghuizen op camping Molecaten Flevostrand start jouw kind elke dag met volle energie. Wij bieden een zeilkamp zonder overnachting omdat wij van mening zijn dat uitgeslapen kinderen een zeilweek met veel plezier ervaren.

Tijdens een zeilweek ontvangen we de kinderen van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.  Jouw kind slaapt lekker thuis of misschien wel op de camping met het gezin.

Tijdens het zeilkamp verzorgen wij drinken en iets lekkers voor tussendoor. Jouw kind brengt zelf zijn of haar eigen lunch mee voor in de pauze.

IMG-20230428-WA0032 (1)

Zeilkamp bij Harderwijk: voor beginners en gevorderden!

Zeilkamp bij De Randmeren is voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar voor beginners en gevorderden.

Beginners leren op een speelse manier de basis van het zeilen, in de directe omgeving van ons startstrand in het ondiepe en rustige deel van het Veluwemeer. Gevorderden deelnemers die al wat verder zijn krijgen een uitdagend programma aangeboden.

Kinderen krijgen les voor een landelijk erkend CWO diploma. In de Optimist krijgen kinderen zeilles voor de CWO diploma’s Jeugdzeilen basis, ervaren en gevorderd. Voor sportieve cursisten die hun CWO gevorderd eenmans willen halen, maar de Optimist ontgroeid zijn, is er de O’pen Skiff. Ook bieden we leuke lessen tweemans zeilen op de Topaz.

jeugdzeilen 16

Zeilkamp zonder overnachting: tips!

Tijdens een zeilkamp bij De Randmeren nabij Harderwijk kan je er voor kiezen thuis in je eigen vertrouwde omgeving te slapen. Woon je niet in de buurt of ga je voor een totaalbeleving, boek dan samen je (groot)ouders één van de verblijfsmogelijkheden in de buurt zoals Molecaten Park Flevostrand, Landal Waterparc Veluwemeer en CampSpirit.

Of je nu zelf een watersport fan bent of niet, ook voor de (groot)ouders is er genoeg te beleven terwijl de kinderen op dagcursus zijn. Ga zelfstandig met een huurboot van De Randmeren het water op of volg zelf ook één of meerdere zeillessen. Het is hier ook heel leuk om te wandelen, fietsen of bezoek de hanzesteden Harderwijk en Elburg, de golfbaan, het schietcentrum, attractieparken en meer.