Vrij inplannen

Boek eenvoudig online via ons unieke boekingssysteem. Je boekt eenvoudig een lespakket of een losse les. Na je boeking ontvang je een inlog om je lessen online in te plannen.

De privélessen zijn op alle dagen van de week in te plannen. Plannen gaat op basis van instructeurs beschikbaarheid. Samen met de instructeur aan het einde van de les de planning doornemen kan natuurlijk ook.

Al onze lessen duren 2 uur. De privelessen zijn op alle dagen in te plannen in blokken van 10-12, 12:45-14:45, 15-17 en 19:30 tot 21:30 uur.

Efficient

Privéles is de meest efficiënte manier van lessen. Boek voor je zelf of je gezelschap (max. 4 per boot).

1 privéles voor 1 persoon € 127,50

1 privéles voor 2 personen € 137,50

Pakket van 6 privélessen voor 1 persoon € 695,-

Pakket van 6 privélessen voor 2 personen € 755,-

Kijk voor alle prijzen en mogelijkheden in onze boekingsmodule via boek direct online!

CWO en diplomagarantie

Onze zeillessen vallen onder de vlag van de CWO (commissie watersport opleidingen). Bij ons heb je diplomagarantie op je 6 lessenpakket voor CWO 1. Als je niet in 6 lessen je CWO 1 haalt krijg je gratis extra les.

Voor CWO 2 en CWO 3 hebben we geen garantiepakket omdat de leerwegen hiervoor te veel uit elkaar liggen. We hebben wel altijd een helder advies hoe je zo goed mogelijk verder komt in je ontwikkeling.

Veel zeilers die verder willen na CWO 1 kiezen voor een combinatie van zelf varen (huren of club zeilen) en les. Je maakt zo je eigen leertraject leuk en efficient.

Je vorderingen komen in het online CWO Watersportpaspoort van CWO. Je kan hier je lesgeschiedenis, diploma’s en vorderingen altijd eenvoudig terugvinden.

  • CWO les bij WVDR
  • Tijdens je schoolkamp je diploma halen kan bij De Randmeren
  • Leer zeilen bij CWO zeilschool De Randmeren
nl_NLNederlands