zeilschool harderwijk

Zeilles

Altijd al willen leren zeilen? Bij De Randmeren ben je op het juiste adres voor professionele zeilles. Wij geven lessen van beginnend zeiler tot gevorderd zeiler aan jeugd en volwassenen.

a6a7baff0b4ef0bcb1be9f9ae38e666b (1)

Zeilles voor volwassenen

De volwassen zeilles bij De Randmeren wordt gegeven in de vorm van lespakketten. Koop een voordelig zes lessen pakket en plan je twee uur durende lessen flexibel in. Plan al je lessen in één week of kom bijvoorbeeld elke week één keer lessen.

Op het eerste CWO diploma geven wij diplomagarantie. Haal jij de basisvaardigheden niet binnen zes lessen dan krijg jij gratis lessen van ons.

Zeilkamp Veluwemeer, leer zeilen

Zeilles voor kinderen

Onze zeilles voor kinderen wordt gegeven in de vorm van een zeilweek. Kinderen lessen van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 en slapen lekker thuis. Zeilles voor kinderen wordt ook gegeven tijdens een feestdagenweekend zoals Hemelvaart en Pinksteren. Naast het zeilen kunnen kinderen bij ons ook leren windsurfen.

Kinderen kunnen bij ons ook wekelijks op les komen. Ze gaan dan op zeilen en krijgen elke zondagochtend les.

We geven zeilles volgens de richtlijnen van het CWO. Kinderen ontvangen na afloop van hun zeilweek een CWO diploma of een CWO vorderingenstaat.

FB_IMG_1683388551682

Bijzondere zeillessen

Houd jij wel van een uitdaging en wil jij je blijven ontwikkelen? Naast onze reguliere lessen hebben wij nog meer te bieden!

Schrijf je bijvoorbeeld in voor onze stormtraining. Je leert hier de zeiltechnieken die je nodig hebt bij het zeilen met minimaal windkracht 5. Wat moet je wel doen en wat moet je vooral niet doen? Hoe houd je je boot onder controle en hoe zorg je voor een veilige tocht voor bemanning en materiaal?
Ook verzorgen wij de Foiling Experience. Krijg les op de Flo 1 en kom vliegen op het Veluwemeer! Daarnaast bieden we hoog niveau training aan gevorderden zeilers voor zowel jeugd als volwassenen. Deze training vindt vaak plaats in de herfstvakantie.

Heb jij een andere uitdaging nodig. Vraag het ons! Wij denken graag mee met je watersportontwikkeling. Neem hiervoor telefonisch contact op of stuur een mail.

Zeilles: Welke boot moet ik kiezen?

Volwassenen krijgen zeilles op een Fox. Zij hoeven dus niet te kiezen. De jeugd krijgt les op verschillende boten. Weet je niet zeker welke boot er bij je kind past? Klik dan op onderstaande link!