zeilschool volwassenen

Privé zeilles

Zeilen leren, De Randmeren! Bij de Randmeren kom je om te leren zeilen. Je lessen zijn gemakkelijk in te plannen, flexibel en efficiënt. Bovendien krijg jij bij een lespakket diplomagarantie op je eerste diploma.

Boek in ons online systeem eenvoudig een losse les of een lespakket. Een zes lessen pakket geeft jou extra voordeel en gemak. Bij een privéles ben jij de enige die les krijgt tenzij jij zelf je gezelschap uitbreidt.

Je plant je les gemakkelijk zelf in. Het online systeem geeft aan wanneer er beschikbaarheid is. Heb je toch hulp nodig of heb je vragen dan zijn we telefonisch en via de mail bereikbaar. Wij helpen je graag!

Samen met de instructeur kijk jij naar wat je nodig hebt om je zeilvaardigheden onder de knie te krijgen. Onze instructeurs geven les op elk niveau. Heb je wat meer dan zes lessen nodig om je basisvaardigheden te halen, dan krijg je die gratis van ons.

sample-image-005

Prijzen privéles zeilen

Een privé zeilles boek je voor €155. Dit is een losse les van twee uur voor jou alleen.

Wil je voordeliger uit zijn dan maak je gebruik van ons lespakket. Je boekt 6 lessen van twee uur, vrij in te plannen, voor €825,=. Voordeliger dus en bovendien met diplomagarantie op je eerste zeildiploma.

Je kan je gezelschap voor je privé zeillessen uitbreiden tot vier personen. Kies jij bijvoorbeeld voor zes zeillessen met drie personen dan betaal je €895,=.

Exacte prijzen vind je in het boekingssysteem. Kies het juiste product, het aantal deelnemers, de hoeveelheid lessen en je ziet het juiste bedrag verschijnen.

aira

Privé zeilles voor volwassenen

Bij de Randmeren zit je goed voor je privé zeillessen. Je kunt met elk niveau en elke vraag bij ons terecht.

Je regelt je privé zeilles online via ons unieke boekingssysteem en boekt eenvoudig een lespakket of een losse les. Na je boeking ontvang je een inlog om je zeillessen in te plannen. Elke les duurt twee uur.

Privélessen zijn op alle dagen van de week in te plannen. Plannen gaat op basis van instructeurs beschikbaarheid, maar samen met de instructeur aan het einde van de les een planning maken kan natuurlijk ook. Boek je een zes lessen pakket dan heb je diplomagarantie.

Heb jij liever nieuwe mensen om je heen en kom je alleen of met z’n tweeën, dan zijn de flexibele zeillessen misschien iets voor jou. Voordelig lessen met maximaal twee andere cursisten bij jou aan boord.

Zeilles op eigen schip

Bij De Randmeren kan jij je privé zeilles volgen op je eigen schip. Dat kan zijn vanuit onze eigen haven, maar dat mag ook een thuishaven in de omgeving zijn. Zoals de havens in Zeewolde, Elburg en Harderwijk.

Een privé zeilles van twee uur op eigen schip kost €105,= plus reiskostenvergoeding, indien van toepassing.

Gaat het zeilen al goed maar heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld het manoeuvreren van jouw schip in de havens, dan helpen wij jou graag. We geven praktijklessen op het eigen schip, maar denk ook eens aan een theorie cursus vaarbewijs welke je kan helpen meer inzichten te geven.

Voor een praktijkles manoeuvreren kan je het beste via de mail contact leggen om je wensen aan te geven en te vragen naar de mogelijkheden.