sample-image-005

Zeilcursus volwassenen

Zeilen leren, De Randmeren! Op het Veluwemeer bij Harderwijk kan je prima leren zeilen. Onze zeilcursus voor volwassenen is gemakkelijk in te plannen, flexibel en efficiënt.

Boek in ons online systeem eenvoudig een losse les of een lespakket en plan deze flexibel in. Een zes lessen pakket geeft jou extra voordeel en gemak en bovendien diplomagarantie op de basisvaardigheden. Bij een flexibele zeilles stap jij met maximaal twee andere cursisten aan boord.

Je plant je lessen gemakkelijk zelf in. Het online systeem geeft aan wanneer er beschikbaarheid is. Plan bijvoorbeeld meerdere lessen in een week of wekelijks een les. Heb je toch hulp nodig of heb je vragen dan zijn we telefonisch en via de mail bereikbaar . Wij helpen je graag!

Samen met de instructeur kijk jij naar wat je nodig hebt om je zeilvaardigheden onder de knie te krijgen. Onze instructeurs geven les op elk niveau. Heb je wat meer dan zes lessen nodig om je basisvaardigheden te halen, dan krijg je die gratis van ons.

a6a7baff0b4ef0bcb1be9f9ae38e666b (1)

Prijzen zeilcursus volwassenen

Een flexibele zeilles boek je voor €55. Dit is een losse les van twee uur.

Wil je voordeliger uit zijn en echt je eigen cursus samenstellen dan maak je gebruik van ons lespakket. Je boekt 6 lessen van twee uur, vrij in te plannen, voor €315,=. Voordeliger dus en bovendien met diplomagarantie op je eerste zeildiploma.

Voor een kleine meerprijs neem je een Premium leskaart. Je kan je lessen dan niet alleen op de dinsdag- en donderdagavonden plannen, maar ook in het weekend.

aira 4

Op welke dagen kan je je zeilcursus plannen?

Bij De Randmeren boek je gemakkelijk een lespakket waarmee jij je zeillessen naar eigen wens in kan plannen. Bij het samenstellen van jouw zeilcursus voor volwassenen kan je kiezen uit twee verschillende soorten flexkaarten. De flexkaart en de flexkaart Premium.

Met de normale flexkaart plan je zelf je lessen in op de dinsdag- en donderdagavonden en met de flexkaart Premium kan je je zeilles ook in het weekend plannen. Beide kaarten zijn bovendien in te zetten tijdens de schoolvakanties.

Wil jij liever zelf bepalen met wie je aan boord stapt. Dan zijn de privé zeillessen misschien iets voor jou. Kies een voordelig lespakket en bepaal zelf met welk gezelschap jij je zeillessen volgt.

Korte zeilles: boek een zeilinstructie

Bij De Randmeren is het mogelijk om een zeilinstructie oftewel een korte zeilles te boeken. Is het een tijd geleden dat je hebt gezeild, wil je weer even rustig wennen of inkomen, twijfel je een beetje of je het nog wel kan? Geen probleem, wij helpen je op weg. Je huurt bij ons een zeilboot en het eerste uur van je verhuur moment gaat er een instructeur met je mee aan boord.

Wil je gebruik maken van deze zeilinstructie, neem hiervoor telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat er een instructeur voor je klaar staat.