sample-image-005

Zeilcursus volwassenen

Zeilen leren, De Randmeren! Op het Veluwemeer bij Harderwijk kan je prima leren zeilen. Onze zeilcursus voor volwassenen is gemakkelijk in te plannen, flexibel en efficiënt.

Boek in ons online systeem eenvoudig een losse les of een lespakket en plan deze flexibel in. Een zes lessen pakket geeft jou extra voordeel en gemak en bovendien diplomagarantie op de basisvaardigheden. Bij een flexibele zeilles stap jij met maximaal twee andere cursisten aan boord.

Je plant je lessen gemakkelijk zelf in. Het online systeem geeft aan wanneer er beschikbaarheid is. Plan bijvoorbeeld meerdere lessen in een week of wekelijks een les. Heb je toch hulp nodig of heb je vragen dan zijn we telefonisch en via de mail bereikbaar . Wij helpen je graag!

Samen met de instructeur kijk jij naar wat je nodig hebt om je zeilvaardigheden onder de knie te krijgen. Onze instructeurs geven les op elk niveau. Heb je wat meer dan zes lessen nodig om je basisvaardigheden te halen, dan krijg je die gratis van ons.

a6a7baff0b4ef0bcb1be9f9ae38e666b (1)

Hoeveel kost een zeilcursus voor volwassenen

Een flexibele zeilles boek je voor €57.50 Dit is een losse les van twee uur.

Wil je voordeliger uit zijn en echt je eigen cursus samenstellen dan maak je gebruik van ons lespakket. Je boekt 6 lessen van twee uur, vrij in te plannen, voor €335,=. Voordeliger dus en bovendien met diplomagarantie op je eerste zeildiploma.

Met je flexlessen kan je tegenwoordig niet alleen op de dinsdag- donderdagavond en het weekend lessen, maar ook op alle andere doordeweekse dagen (ook overdag) waar beschikbaarheid van instructeurs is opgegeven.

aira

Op welke dagen kan je je zeilcursus plannen?

Bij De Randmeren boek je gemakkelijk een lespakket waarmee jij je zeillessen naar eigen wens in kan plannen. Bij het samenstellen van jouw cursus zeilen voor volwassenen kan je kiezen uit twee verschillende soorten kaarten. De flexkaarten of de privéleskaarten.

Met de flexkaart plan je zelf je lessen in. Dit kan tegenwoordig op alle dagen waarop beschikbaarheid van instructeurs is opgegeven. Zowel doordeweeks (ook overdag) als in het weekend. Je stapt met maximaal twee anderen aan boord.

Wil jij liever zelf bepalen met wie je aan boord stapt. Dan zijn de privé zeillessen misschien iets voor jou. Kies een voordelig lespakket en bepaal zelf met welk gezelschap jij je zeillessen volgt.

zeilschool volwassenen

Waarom een zeilcursus bij De Randmeren?

Bij De Randmeren zeilschool en bootverhuur bieden wij een zeilcursus voor volwassenen aan in een prachtige omgeving. Het is heerlijk om te zeilen op het Veluwemeer, omdat er veel ruimte is en het water vaak rustig is. Hierdoor kun je ontspannen leren zeilen, terwijl je geniet van de mooie omgeving.

Onze cursusmogelijkheden zijn lekker flexibel. Je kunt kiezen uit verschillende cursusdagen en -tijden, zodat je de cursus kunt volgen wanneer het jou uitkomt.

Onze instructeurs zijn professioneel en ervaren. Ze weten precies hoe ze jou het beste kunnen leren zeilen en geven persoonlijke aandacht tijdens de zeillessen. Hierdoor leer je snel en op een veilige manier zeilen.

Bovendien kunnen je bij De Randmeren terecht voor verschillende niveaus, van beginner tot gevorderde en werken we aan het behalen van een internationaal erkend CWO zeildiploma. Er is dus een cursus zeilen voor elke volwassene!

Blijven zeilen na je cursus!

Bij De Randmeren vinden wij het belangrijk dat jij na het behalen van je diploma, kan blijven zeilen. Huur bijvoorbeeld een boot of word lid van de Sailing Club. Hier kan je je opgedane kennis in de praktijk blijven brengen en jezelf verder ontwikkelen in het zeilen. Bovendien krijg je als lid van de Sailing Club 10% korting op verhuur en het volgen van cursussen.

Korte zeilles: boek een zeilinstructie

Bij De Randmeren is het mogelijk om een zeilinstructie oftewel een korte zeilles te boeken. Is het een tijd geleden dat je hebt gezeild, wil je weer even rustig wennen of inkomen, twijfel je een beetje of je het nog wel kan? Geen probleem, wij helpen je op weg. Je huurt bij ons een zeilboot en het eerste uur van je verhuur moment gaat er een instructeur met je mee aan boord.

Wil je gebruik maken van deze zeilinstructie, neem hiervoor telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat er een instructeur voor je klaar staat.