Windsurfen

Windsurfen bij De Randmeren!

Dankzij onze stabiele startersplanken leert jouw kind bij ons snel en eenvoudig de vaardigheden van het surfen.
Wij helpen jouw kind met professionele instructeurs, bewezen programma’s en met de veiligheid en het plezier voorop.

jeugdzeilen-windsurfen

Ons aanbod windsurfen

Wij leren kinderen windsurfen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar. Jouw kind kan bij ons terecht op verschillende niveaus. Van CWO basisvaardig tot gevorderd. Van wennen aan het surfen naar planeren en trucjes doen op het water.

Voor het leren windsurfen bieden wij de 5-daagse surfcursus in de meivakantie, de zomervakantie en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie wordt er alleen lesgegeven op gevorderd niveau. De herfstweek is een super leuke week voor de ervaren surfers die nog beter willen leren surfen en wel wat uitdaging kunnen gebruiken.

Randmeren cup

Windsurfen voor beginners

In onze windsurf cursus leert jouw kind de basistechnieken van windsurfen zoals het staan op het board. Dit vraagt wat oefening en vaak val je in het begin nog regelmatig van het board af, maar met onze stabiele planken zal jouw kind al snel zijn evenwicht bewaren en kunnen blijven staan op de plank.
Een andere belangrijke basistechniek is het zeil in de juiste positie houden. Het zeil moet altijd in de juiste hoek staan ten opzichte van de windrichting. Dit bepaalt namelijk hoe snel je gaat en welke koers je vaart. Tijdens onze windsurf cursus leren wij jouw kind zeilen met verschillende windrichtingen. Wel zo handig als je zelfstandig wilt gaan surfen en weer veilig aan land wilt komen.
Wil jouw kind ook leren windsurfen? Schrijf je in voor onze windsurf cursus. Wij bieden professionele begeleiding en staan garant voor een leerzame en leuke ervaring.

Windsurflessen bij De Randmeren

Zeilschool De Randmeren ligt makkelijk bereikbaar en op een prachtige plek direct aan het oefenwater. Tijdens een zeilweek krijgen jongeren vijf dagen windsurfles van 9:00 tot 17:00 uur. Op vrijdag kunnen ze laten zien wat ze tijdens hun surfweek allemaal hebben geleerd en mogen ouders bij de diploma uitreiking zijn.

Randmeren hoodie voor je zeilles in de Optimist

Randmeren hoodie

Een surfweek bij De Randmeren begint of eindigt met een Randmeren hoodie! Koop een leuke kleur in de winkel bij de verhuurbalie zodat jouw kind zichzelf lekker warm kan maken in de lunchpauzes tijdens de jeugdweek windsurfen. Het is natuurlijk ook leuk om de windsurf lessen af te sluiten met een hoodie tijdens de diploma uitreiking.