sample-image-006

Zeilmaatje gezocht!

Bij De Randmeren hebben wij de oplossing voor iedereen die een zeilmaatje aan het zoeken is. Word lid van onze Sailing Club en kom wekelijks varen met je clubleden.

IMG-20230508-WA0012 (1)

Zeilmaatje zoeken

Het kan soms lastig zijn om een zeilmaatje te vinden. Het zoeken via internet of sociale media kan veel tijd en moeite kosten. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: bij onze sailing club staat altijd een zeilmaatje klaar.

Voor slechts 15 euro per maand kan je al lid worden van onze Sailing Club en samen met anderen het water op gaan. Je vaart op de Fox, de Aira of in de Valk, net wat er beschikbaar is.

Voor welke leeftijd is de Sailing Club?

Op de zeilclub bij De Randmeren, vind je zeilmaatjes in verschillende leeftijden. Ons jongste lid is 18 jaar en ons oudste lid 75! De leeftijd maakt overigens niet zoveel uit, sommige varen voor het opdoen van meer zeilervaring, anderen voor ontspanning, het gaat erom dat iedereen van zeilen houdt en graag op het water is.

Heb jij al een tijdje naar een zeilmaatje gezocht? Stop nu met zoeken en word lid van de Sailing Club. Lees hieronder verder om ervaringen van clubleden te ontdekken of bekijk de paginga ‘Sailing Club‘ voor meer informatie.

Sailing Club zonsondergang

Heerlijk zeilen bij veel wind

Na een korte instructie door Erik over zeilen met veel wind, alles meteen in de praktijk uitgevoerd. Tijdens het zeilen nog wat probleempjes opgelost met het team. Het was een leerzaam avondje!

Zeilmaatjes zeilen in de zonsondergang

Toch nog een flinke wind

Vooraf stevige wind instructie van Erik gehad, boeiend! Leek eerst niet zo nodig maar bleek uiteindelijk flink toepasbaar. Een leerzame en lekkere zeilavond!

ee5e4d32ca8e8d5af9069e7824ca3eff (1)

Heerlijk zeilweer

Een bijzondere ochtend. Het water op met windkracht 3 en zonnetje. Het water af met windkracht 5 en hagelbuien. Erik, hartelijk dank voor de 'les' en reflectie na het zeilen.

Zeilen met zeilmaatje

Mini vakantie

Samen zeilen, even lekker de wind door mijn haren. Ik vind het superfijn om de week zo af te sluiten op donderdag. Een paar uurtjes op het water voelt al als een korte vakantie.

Zeilmaatje met zonsondergang

Mooie zeilavond

Wat een mooie zeilavond hebben wij gehad. Met als bonus een prachtige zonsondergang!

Zeilen tijdens dodenherdenking

4 mei, dodenherdenking

Wat een mooie start van het seizoen voor mij. Vredig voor anker met drie boten om 20:00 uur.

Zeilen met zeilmaatjes, dodenherdenking

Zeilen zonder eigen boot? Zeilmaatje gezocht? Wij lossen het op!

In Nederland zijn er gelukkig steeds meer mensen geïnteresseerd in zeilen. Veel zeilers willen graag regelmatig het water op, maar hebben niet altijd de beschikking over een eigen boot. Gelukkig is er een oplossing: De Sailing Club. Dit betekent geen gedoe met onderhoud en altijd lekker samen zeilen. Je wordt lid voor 15 euro in de maand en kan wekelijks zeilen op de dinsdag- en de donderdagavond. In het laagseizoen wordt er gezeild op de zaterdagochtend. Kortom: wil je zeilen zonder zorgen en niet langer naar een zeilmaatje zoeken, meld je dan aan!

Meer nieuws
Zet in je agenda!!
Randmeren Cup (1)

Zet in je agenda!!

1 september Randmeren Cup!! Pak je agenda erbij en blokkeer zondag 1 september voor De Randmeren Cup! We kijken...

Open dag 2024: 20 april
Sailing Club

Open dag 2024: 20 april

zaterdag 20 april Kom jij ook gezellig langs op de open dag? Tijdens onze open dag openen we officieel het nieuwe...

Nieuwsbrief Sailing Club
Altijd een zeilmaatje

Nieuwsbrief Sailing Club

Altijd een zeilmaatje! We zitten midden in de winter, maar we gaan lekker door. Super leuk om te zien dat een vast...