De leukste zeilweek voor kinderen bij Harderwijk

De gezelligste zeilweek!

Als je op zoek bent naar de leukste zeilweek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij De Randmeren leer je zeilen, surfen, vrienden maken en nog veel meer!

IMG-20230601-WA0006 (1)

Zeilweek bij Harderwijk: midden in het land

Tijdens een zeilweek bij Harderwijk in Biddinghuizen staat bij ons een gezellige sfeer voorop en bieden we veel verschillende activiteiten aan. Zo kun je niet alleen zeilen in een optimist, maar ook andere boten uitproberen of bijvoorbeeld surfen. Daarnaast is de omgeving waarin we zeilen prachtig en zul je je ogen uitkijken tijdens het varen. Het leren zeilen is bij ons geen probleem, want we hebben professionele begeleiding die je op weg helpt. Onze CWO gecertificeerde instructeurs kunnen ook kinderen met al veel zeilervaring een super uitdagende en leerzame week bieden!
Kortom: we zijn centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en laten jouw kind een avontuurlijke week beleven.

Kies je zeilweek

zeilweek optimist
Beleef de leukste zeilweek bij Harderwijk
O’pen Skiff
Beleef de leukste zeilweek in de Open Skiff
Topaz Uno
Beleef het leukste zeilkamp op de topaz uno
Zwaardboot
zeilschool harderwijk jeugdzeilen
Windsurfen
jeugdzeilen-windsurfen
Leren zeilen: welke boot
In welke boot kan mijn kind zeilen?
Zeilweek voor kinderen bij Harderwijk

Hoe ziet een zeilweek voor kinderen eruit?

Een zeilweek voor kinderen begint met een kennismaking met elkaar, de boot en het zeilen. De instructeurs leggen uit hoe de boot werkt en wat er allemaal bij het zeilen komt kijken. Om rustig in te komen kan er eerst geoefend worden op het droge. We hebben hiervoor super leuke zeilsimulatoren.
Vervolgens gaan de kinderen het water op om te oefenen met de zeiltechnieken. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze moeten sturen, hoe ze de wind kunnen gebruiken en hoe ze overstag gaan.
Tussen het zeilen door zijn er spelletjes en activiteiten op het strand, waarbij de kinderen elkaar beter leren kennen, plezier kunnen maken en theorie onderdelen oefenen.
Aan het einde van de zeilweek mogen de kinderen showvaren om al het geleerde aan hun ouders, opa’s en oma’s te laten zien. De week wordt afgesloten met een CWO diploma of vorderingenstaat.

Zeilweek Biddinghuizen: CWO gecertificeerd

Onze zeilschool in Biddinghuizen vlak bij Harderwijk is een CWO gecertifieerde zeilschool. Onze instructeurs trainen continue hun eigen vaardigheden en de technieken van het lesgeven.
Tijdens een zeilweek wordt er gewerkt aan de vaardigheden welke nodig zijn voor het behalen van een CWO diploma. Mocht je kind het CWO diploma niet in één keer halen dan is dit geen probleem. Voor sommige niveaus of in sommige weersomstandigheden heb je gewoon langer de tijd nodig. Jouw kind gaat nooit naar huis zonder papiertje. Haalt het zijn of haar diploma niet, dan ontvangt jouw kind een vorderingenstaat.
Alle vorderingen worden ook bijgehouden in het watersportpaspoort van het CWO. Je krijgt daarvoor een inlog wanneer jouw kind een zeilweek start.

Alternatief programma in de loods tijdens een zeilweek

Alternatief programma tijdens een zeilweek

Het kan gebeuren dat er dagen of momenten zijn dat het weer het niet toelaat om (alleen in een bootje) het water op te gaan. Tijdens een zeilweek bij De Randmeren in Biddinghuizen is dit geen probleem! We hebben voldoende mogelijkheden om er toch een leuke en leerzame dag van te maken. Zo hebben we zeilsimulatoren, een mooie grote loods, een gezellig strand, een klimmuur in de loods voor lekker actief bezig zijn, maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om met z’n allen te gaan varen op het Skûtsje.

Hoeveel kost een zeilweek bij De Randmeren?

Een zeilweek bij De Randmeren in Biddinghuizen vlak bij Harderwijk is van maandag tot en met woensdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. De prijzen variëren per bootklasse en vallen tussen de 335 en de 350 euro per kind.
Wil jij met korting varen? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief en onze Socials volgt. We hebben elk jaar verschillende winacties en interessante aanbiedingen voor zeilers die meerdere weken willen komen. Je krijgt ook korting op een zeilweek als je verblijft op camping Molecaten Flevostrand.

Zeilweek voor volwassenen?!

Ben je op zoek naar een zeilweek voor volwassenen. Een echte zeilweek van maandag tot en met vrijdag de hele dag op het water, dat bieden wij niet. Wel kan je nu zelf je eigen zeilweek samenstellen. Leuk bijvoorbeeld wanneer je kind meedoet aan een zeilweek om zelf ook te leren zeilen! Lees hierover meer door te klikken op onderstaande link.